Wanneer bel je?

Je belt Regiopastor als je met een probleem zit of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek. Ook als je iets leuks wilt delen: de geboorte van je kleinkind of een nieuwe liefde! Als je erg zware problemen hebt, bijvoorbeeld medische, dan verwijst Regiopastor je door. Je kunt dan beter direct contact opnemen met je huisarts of in ernstige, spoedeisende gevallen met 112. Voor hele specifieke problemen zijn er veel organisaties die je goed kunnen helpen. 

 

Regiopastor is als een goede vriend of vriendin met een luisterend oor. We zijn iedere dag bereikbaar tussen 9.00 uur ‘s ochtends en 23.00 uur 's avonds. Niets is te gek voor Regiopastor. Het gesprek is anoniem, je kunt onze hulpverleners alles vertellen. Regiopastor wil er voor iedereen zijn. Je kunt bij ons terecht met je problemen maar ook voor een gewoon praatje. Soms is Regiopastor een meedenkende gesprekspartner, soms een luisterend oor, soms de eerste of enige aan wie je je verhaal kwijt kunt, soms een spiegel waar je in kijkt, soms een arm om je schouder of een steuntje in je rug. En soms is Regiopastor de eerste stem die je in dagen hebt gehoord. Wij willen er voor iedereen zijn, het maakt niet uit hoe jong of oud je bent en waarover je wilt praten.  Een gesprek met Regiopastor is anoniem. Regiopastor kijkt niet op de klok. Regiopastor heeft en neemt de tijd voor je. Voor Regiopastor ben je geen nummer, patiënt of cliënt. Voor Regiopastor ben je een medemens.

 

Reageren of je hart luchten?

 

Heb je een (persoonlijke) vraag of zou je graag eens je hart luchten? Je mag ons bellen, maar Je kunt ons ook mailen. Binnen enkele dagen zal een medewerker van onze afdeling Nazorg op je reageren. Het spreekt vanzelf, dat je bericht vertrouwelijk behandeld wordt. wil je in contact met ons team ? klik hier