Meld je aan als Pastorale hulpverlener of als e-coach

Meld je aan als Pastorale hulpverlener of e-coach

Een hulpverlener of e-coach is iemand die mensen te woord staat of hen helpt contact op te nemen via de website van Regiopastor of 123hulplijn. Je begeleidt de hulpvragers in het proces van hulp zoeken en het vinden van antwoorden op hun Geestelijke vragen.

 

We zijn een christelijke hulplijn, dus het bidden voor de hulpzoeker is een van de hoofdtaken. Je werkt samen in een team van andere hulpverleners, vrijwilligers en zorgverleners.

 

De vragen waar je als hulpverlener of e-coach mee te maken kunt krijgen zijn heel verschillend. Mensen die moeilijke problemen hebben, kloppen bij ons aan. Ongeveer 5% van de hulpvragen heeft te maken met zelfdoding. Daarnaast zijn er veel vragen en reacties die te maken hebben met depressiviteit en relaties.

 

Natuurlijk zijn er ook die bellen over bepaalde geloofsvragen. Regiopastor vindt het belangrijk om een een luisterend oor te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Of het nu gaat over eenzaamheid, depressie, relatieproblemen, incest, huiselijk geweld, alcoholisme of opvoedkundige problemen. Maar ook als je even gezellig met iemand wilt kletsen. Dat kan bij ons.

 

De juiste vragen stellen

Een hulpverlener of e-coach helpt mensen door het stellen van de juiste vragen, om hen op die manier zelf dingen te laten ontdekken. .  Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan!

aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.