Goed gesprek nodig?

Deze site is er voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek, het maakt niet uit wie of wat je bent. Christen of geen christen, je bent welkom met je verhaal of gedachten. De gesprekken zijn helemaal gratis!

Een goed gesprek of gewoon een praatje?

Bij Regiopastor kun je terecht met al je problemen. Maar ook voor een meedenkende gesprekspartner, een luisterend oor of als je een arm om je schouder of een steuntje in je rug nodig hebt. Soms is de stem van de hulpverlener van Regiopastor de eerste die je in dagen hoort. Regiopastor wil er voor iedereen zijn. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent of waarover je wilt praten.

Je kent het gevoel vast wel: je hebt een dip en wil eigen vrienden of familie niet lastig vallen. Maar je komt er zelf niet uit. Of je hebt iets vervelends meegemaakt en je wilt even bellen met iemand die gewoon naar je luistert. Anoniem en zonder vooroordelen.

 

Je kunt Regiopastor alles vertellen. Onze hulpverleners leven met je mee. Zij proberen je een stukje warmte, steun en aandacht te geven, precies op het moment dat jij dat nodig hebt. In deze gesprekken draait het om jou en om niemand anders. De privacy is voor iedereen gewaarborgd 

Onze hulpverleners hebben een plicht tot geheimhouding, dus de communicatie blijft tussen jou en ons.