wij bieden gratis hulp

Gratis hulp

Via deze website willen we je gratis hulp aanbieden. Heb je problemen – met jezelf, thuis of op je werk – dan kun je ons dat via deze website laten weten. Wij helpen je zo snel en zo goed mogelijk. De hulp die we geven is gratis en anoniem.

Financieel

 

De Stichting Regiopastor is een niet-gesubsidieerde instelling. Dit houdt in dat alle (on)kosten door de organisatie zelf worden gedragen. De inkomsten van de Stichting bestaan voor een groot deel uit de opbrengsten van de diverse activiteiten. Daarnaast hebben we een bestand van donateurs, die we 'Zaaiers' noemen. Deze mensen steunen de organisatie financieel. Dankzij de persoonlijke toewijding van onze 'Zaaiers', kunnen we elk jaar weer rondkomen.

 

Bent u geïnteresseerd om 'Zaaier' te worden?

Neem dan contact op met de medewerkers van de administratie. Tel. 06511 86902  of via e-mail: info@regiopastor.nl of zaai online

Ondersteun ons met een gift

Regiopastor is een initiatief zonder winstoogmerk. Wij zijn afhankelijk van giften en ondersteuning. Door ons financieel te ondersteunen maak je het mede mogelijk dat wij onze telefonische hulplijn in de lucht kunnen houden.

  

 

Bankgegevens:

IBAN:  NL85INGB0004836268    BIC:  INGBNL2A  

T.n.v: Jahweh passie kerken te Meppel

o.v.v: Donatie online hulp Regiopastor