Het online kruis / De online Biecht

 

Elk mens begaat zonden, er zijn geen uitzonderingen. Het is belangrijk dat de zonden vergeven worden. Dit natuurlijk het liefste door de persoon in kwestie tegen wie de zonde gericht was, maar ook vergeving door God is voor een kind van God  belangrijk. 

 

God heeft Zijn Zoon Jezus laten sterven en Hem de zonden van de mens op Zich laten nemen. Hierdoor heeft God willen laten zien dat Hij goed is en er is voor mensen en dat hun zonden vergeven zijn als zij geloven in God en in Zijn enige Zoon Jezus. 

 

Bij het online kruis legt een christen zijn zonden bij God te luister en dit zal je helpen om verder te kunnen lopen op de levensweg, met je hemelse Vader! 

Je moet zelf wel tot de conclusie komen dat je gezondigd hebt. Als je hiermee zit en hierover wilt praten of bidden, dan kan dat via Regiopastor. Je kunt Drie dingen doen: via contact formulier je zonden opbiechten. of Bellen met één van onze hulpverleners. Tijdens dit gesprek kan ook om vergeving gebeden worden.

Contact opnemen met één van onze hulpverleners via de mail.

 

persoonlijke gesprek is beter Er zal dan verder met je gepraat worden over de dingen waar je mee zit en samen met jou een weg naar vergeving besproken. Op basis van de Bijbelse woorden uit 1 Johannes 1 vers 9 weten we: 'Indien wij onze zonden belijden, Hij (God) is getrouw en rechtvaardig, om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.' Er is altijd een weg terug, er is altijd een weg naar vergeving!

 

Reageren of je hart luchten?

Heb je een (persoonlijke) vraag of zou je graag eens je hart luchten? Je mag ons bellen, maar Je kunt ons ook mailen. Binnen enkele dagen zal een medewerker van onze afdeling Nazorg op je reageren. Het spreekt vanzelf, dat je bericht vertrouwelijk behandeld wordt. wil je in contact met ons team ? klik hier 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.