Gebedsverzoeken voor Regiopastor

God werkt door middel van het gebed en we zijn blij dat jij je daar voor open stelt. Regiopastor beschikt over een gebedsteam, dat bestaat uit vele enthousiaste vrijwilligers. Zij beschouwen het als een groot voorrecht voor je te mogen bidden wanneer je daar behoefte aan hebt. De teamleden bevinden zich verspreid over heel Nederland en vormen samen het gebedsteam van Regiopastor. Je kunt ons een bericht sturen via ons gebedsverzoekformulier waarin je jouw nood of verlangen, persoonlijk of voor een ander, kunt mededelen.

Wij willen graag jouw zorgen aan God voorleggen. Wij zullen jouw verzoek strikt vertrouwelijk behandelen. We garanderen dat ons gebedsteam voor je zal bidden en dat wij verder geen ongewenst contact met je zullen zoeken.

 

Onze hoop is dat je je door ons gebed ondersteund en gehoord mag voelen. Het gebedsteam neemt je verzoek gedurende 7 tot 10 dagen mee in hun voorbede. beschrijf jouw gebedsverzoek in het kort  

team gebedsverzoek

Syrille Dollard

Regio: Utrecht

Talen: NLD

Woonplaats: Utrecht Heb ervaring als ramp overlevende, verslavingszorg.

En actief als coach

 


dorothea lengkeek

 

Regio: Overijsel 

Talen: NLD

Woonplaats: Staphorst 

ik bid graag voor jou ,bel me maar ik heb tijd voor jouw . 

 J van Mourik

Regio: Groningen 

Talen: NLD

Hebt u een nood, een vraag, behoefte aan een gesprek? U kunt mij bellen .Jezus is groter dan elke nood. Hij kán en wíl u helpen. 


Ilse van Heusden

Regio: Overijssel 

Talen: NLD

Ik heb een luisterend oor voor jouw verhaal. Bel me maar!